Boya fabrikasında yangın! 2 işçi yaralandı

Bursa'da Dökümcüler Sanayi Sitesi'ndeki bir boya fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. Yangının çıktığı esnada fabrikada çalışan 2 işçi hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bursa’da boya fabrikasında yangın: 2 yaralı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Başköy Mahalesi Dökümcüler Sanayi Sitesi'ndeki boya kimya üretimi yapan fabrikada çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Bursa’nın Nilüfer ilçesi Başköy Mahallesi Dökümcüler Sanayi Sitesi'nde bulunan bir boya fabrikasında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yoğun dumanların yükseldiği bölgeye ihbar üzerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangının çıktığı esnada fabrika içerisinde çalışan 2 işçi hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalenin ardından durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yangın sırasında fabrikada bulunduğunu söyleyen fabrika işçisi, “Yangın sırasında vardiyadaydım. Büyük bir patlama sesi duyduk. Dumanların yükselmeye başladığını görünce itfaiyeye haber verdik. Yangın esnasında 2 kişinin yaralandığını ama şu an durumlarının iyi olduğunu öğrendik. Çok sayıda itfaiye ekibi geldi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü” şeklinde konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı yaklaşık 10 itfaiye aracıyla 40 itfaiye erinin müdahale ettiği yangın, 1 saatte kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı. Yangında, park halinde bulunan otomobil ve kamyonet zarar gördü.

Polis ekipleri henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangınla ilgili tahkikat başlattı.