Böyle ameliyat görülmedi

Son günlerin popüler RAP'çisi Ben Fero'nun Demet Akalın şarkısı eşliğinde yapılan ameliyat kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Hastanın isteği üzerine gerçekleşen organizasyonun eğlenceli görüntüleri...

Ben Fero, 'Demet Akalın' şarkısı ile bu yaza damga vuran isimler arasında. Genç RAP'çi, söylediği şarkı sayesinde bir anda şöhretine şöhret kattı. Youtube'da 60 milyon izlenme rakamına ulaşan 'Demet Akalın' şarkısı, insanların dilinden düşmüyor.

Son olarak sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler şarkının ne kadar çok beğenildiğinin bir göstergesi gibi. Ameliyathanede çekilen görüntülerde stres atmak isteyen hasta Ben Fero'nun şarkısıyla rahatlıyor.

Ünlü estetik cerrahı Op.Dr. Bilgehan Aydın’ın bir hastası ameliyattan önce bu şarkının çalınmasını rica etti. Ameliyathanede “Demet Akalın” şarkısı çalınmaya başlayınca doktorlar da eşlik etti.

Bir anda gergin ameliyathane ortamı yerini eğlenceli bir yere dönüştü. Bilgehan Aydın bu anları sosyal medya hesabına paylaştı. Demet Akalın da bu eğlenceli anları Instgram hesabından takipçileriyle paylaştı.