Boyuna kadar kara batmış gibi göründü. Ancak eğilince gerçek ortaya çıktı. Karın altındakini görenler gözlerine inanamadı

Uzaktan kameraya kaydedilen kadın, kara batmış gibi görünüyordu. Ancak eğilince gerçek ortaya çıktı. Karın altındakini görenler gözlerine inanamadı. Yüzeyin tamamen karla kaplı olduğu bölgede hemen karın altında gizli bir tünel vardı. İçerisi harika bir görüntüye sahipti. Ortadan akan küçük suyun kenarlarında yeşil otlar harika bir manzara oluşturuyordu. Karın ortasında bahar gibiydi.

Kameranın kayıt tuşuna bastıktan sonra kaydetmeye başladı. Dünyanın en ilginç ve güzel videolarından birini çekti. Uzaktan kameraya kaydedilen kadın, boynuna kadar kara batmış gibi görünüyordu. Ancak eğilince gerçek ortaya çıktı.

GÖZLERİNE İNANAMADI

Karın altındakini görenler gözlerine inanamadı. Yüzeyin tamamen karla kaplı olduğu bölgede hemen karın altında gizli bir tünel vardı. İçerisi harika bir görüntüye sahipti. Ortadan akan küçük suyun kenarlarında yeşil otlar harika bir manzara oluşturuyordu. Tamamen karla kaplı olan bölgenin hemen altındaki tünelin bahar mevsimini andıran görüntüsü şaşkına çevirdi, aynı zamanda hayran bıraktı.