Breaking Bad oyuncusu kalp krizi geçirdi! Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı!

Gelmiş geçmiş en dizilerden biri olan Breaking Bad'de Dennis Markowski karakterini canlandıran Mike Batayeh 52 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Breaking Bad oyuncusu kalp krizi geçirdi! Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı!

Efsane dizi Breaking Bad'de Dennis Markowski karakterini canlandıran Amerikalı oyuncu Mike Batayeh'ten acı haber geldi. Başarılı oyuncu 52 yaşında hayatını kaybetti.

Batayeh'in Michigan'daki evinde kalp krizi geçirerek öldüğü açıklandı. Kaynaklar, oyuncunun daha önce kalp sorunu yaşamadığını belirtti.

Breaking Bad oyuncusu kalp krizi geçirdi! Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı! - Resim : 1

Batayeh, Breaking Bad'de aynı zamanda metamfetamin laboratuvarı olan Lavanderia Brillante Laundromat'ın yöneticisi Dennis'i canlandırmıştı. Dördüncü sezonda tanıştığımız karakter, DEA ajanlarını laboratuvardan uzak tutmaya çalışmış, ancak daha sonra gönülsüz ajanların içeriye girişine izin vermek zorunda kalmıştı. Aynı karakter 5. sezonun başında gözaltına alınmıştı.

Batayeh, ayrıca Sleep Cell, Everybody Loves Reymond, Boy Meets World ve It's Always Sunny in Philadelphia gibi dizilerde de rol aldı. American Dreamz filminde ise başrol oynadı.

Mike oyunculuğunun yanı sıra başarılı bir komedyendi. New York'ta birçok kulüpte stand-up gösterisi yaptı.