Brezilya basını duyurdu! Fenerbahçe’nin 4 milyon euroluk yıldızına talip çıktı! Düzenli oynatıp maaşını karşılayacaklar

Brezilyalı ekibi Santos, Fenerbahçeli Luan Peres’i transfer etmek istiyor. Brezilya ekibinin futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Brezilya basını duyurdu! Fenerbahçe’nin 4 milyon euroluk yıldızına talip çıktı! Düzenli oynatıp maaşını karşılayacaklar

Fenerbahçe’nin diz sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Brezilyalı futbolcusu Luan Peres hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Brezilya basınından Bola'nın haberine göre, şampiyonluk yarışında iddialı bir noktaya gelmek isteyen Santos, Fenerbahçe’den Luan Peres'i transfer etmeye çalışacak.

Brezilya basını duyurdu! Fenerbahçe’nin 4 milyon euroluk yıldızına talip çıktı! Düzenli oynatıp maaşını karşılayacaklar - Resim : 1

KİRALIK OLARAK TRANSFER ETMEK İSTİYORLAR

Peres'in diz sakatlığı sonrası rehabilitasyon sürecine gitmesi beklenirken, Santos'un Fenerbahçe'ye oyuncunun maaşının tamamını ödemek ve düzenli forma güvencesiyle kiralık olarak kadrosuna katmak için teklif yapacağı kaydedildi.  

ALİ KOÇ: PERES NİSAN AYINA KADAR OYNAYAMAYACAK

Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında Luan Peres’in ameliyat olduğunu belirterek, “Luan Peres'e geçmiş olsun, Nisan'a kadar oynayamayacak” demişti.

Brezilya basını duyurdu! Fenerbahçe’nin 4 milyon euroluk yıldızına talip çıktı! Düzenli oynatıp maaşını karşılayacaklar - Resim : 2

LUAN PERES'İN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe’nin geçen sezon Marsilya takımından 5 milyon 225 bin euro ve 237 bin 500 euro bonus karşılığında kadrosuna kattığı Luan Peres, çıktığı 23 maçta 1 gol attı, 1 asist yaptı.

Öte yandan 29 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt'a göre değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.