Bu acının tarifi yok… Hatay’a giden Yağmur Atacan yaşadıklarını anlattı

Oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra soluğu yollarda almış ve 4 gün boyunca sabahlara kadar ulaşılamayan köylere yardım taşımıştı. Geçtiğimiz günlerde evine dönen Atacan yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Bu acının tarifi yok… Hatay’a giden Yağmur Atacan yaşadıklarını anlattı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan büyük depremlerin ardından tüm Türkiye yaraları sarmak için seferber oldu. 7'den 70'e herkesin yardımına koştuğu deprem bölgelerinde canla başla çalışanlar arasında iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerden de yer aldı.

Bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un eşi, oyuncu Yağmur Atacan oldu. Arkadaşları ve 15 aracıyla birlikte deprem bölgelerinden biri olan Hatay'a giden ünlü oyuncu 4 gün boyunca gece gündüz demeden köylere yardım taşımıştı.

Evine dönen Atacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla deprem ile ilgili duygularını paylaştı.

"KAFAMI DAĞITMAYA ÇALIŞIYORUM, OLMUYOR"

Atacan yaptığı paylaşımda çöken bir binanın görüntüsünü kullanarak üzerine "Kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyor. Döndüğüm bugün tam bir hafta olacak bende bir anormallik var diyordum. Haberleri dinledikçe görüyorum çok şükür normalim" notunu düştü.

Atacan aynı zamanda deprem bölgesinde geçirdiği 4 günü anlattığı bir paylaşımda da bulundu.

"4 GÜNÜ 14 GÜN GİBİ YAŞADIM"

Hatay'da ulaşılamayan köylere yardım götüren Atacan 7. günün sonunda evine geri döndü. O anları sosyal medya hesabından paylaşarak anlatan eski oyuncu, paylaşımında "60 saat direksiyondaydım, toplam 6 saat mi uyudum hesaplayamıyorum; 4 günü 14 gün gibi yaşadım. Kendimize yedek çamaşır almayı bile düşünmeden yola çıktık, günlerce uyumadık, beslenmedik, herkese yetemezdik biliyoruz ama keşke şöyle yapsaydım demedim. Eve vardım vicdanım rahat ama gördüklerimi arkada bırakmak imkansız. Onların eski hayatlarına dönme ihtimali yok diyordum artık bizim de zor..." ifadelerine yer verdi.