Tuğçe Kandemir konsere çıkmadan önce aldığı haberle resmen yıkıldı!

Bu Benim Öyküm şarkısıyla çıkış yapan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir, Bursa konseri öncesi aldığı acı haberle yıkıldı. Buna rağmen sahneye çıkan ve şarkılarını seslendiren Kandemir, “Dik durabilmek için çok savaş verdim. Umarım başarılı olmuşumdur" dedi.

Tuğçe Kandemir konsere çıkmadan önce aldığı haberle resmen yıkıldı!

Bu Benim Öyküm, Ah Elleirm Kırılaydı, Gülü Soldurmam gibi şarkılarıyla adından söz ettiren başarılı şarkıcı Tuğçe Kandemir, Bursa'da konser verdi. Müzik öğretmenliğinden şarkıcılığa başlayan ünlü isim, konsere başlamadan önce kötü bir haber aldı. 

ALDIĞI HABERE RAĞMEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

Tuğçe Kandemir, Konser öncesinde babaannesinin vefaat ettiğinini haberini aldı. Ölüm haberiyle yıkılan Kandemir, yine de hayranlarına konser verdi. Kandemir,  “Hayatımın en zorlu konserlerinden biriydi Orhaneli. Konser öncesi babaannemin vefat haberini alıp, her şeye rağmen alanı dolduran binlerce güzel yüreği eğlendirebilmek için elimden geleni yaptım. Dik durabilmek için çok savaş verdim. Umarım başarılı olmuşumdur. Gelen herkese çok teşekkür ederim. Acımı bilmeden benimle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Sizleri seviyorum.” ifadelerine yer verdi.