Bu da "Neden işime karıştın?" dayağı! Samsun'da cankurtaran vatandaşa saldırdı
Samsun’da boğulma tehlikesi geçiren bir genç, cankurtaranlar tarafından son anda kurtarıldı. Olayın ardından bölgede bulunan bir vatandaş ile cankurtaran arasında iddialara göre "cankurtaranın işine karışma" nedenle yumruklu kavga çıktı. Gerginlik güçlükle yatıştırıldı.
Samsun'un Atakum ilçesi Çatalçam mevkisinde 20 yaşındaki Batuhan Ö., serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Olay yerine polis, ambulans ve cankurtaranlar sevk edildi.
Cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılan Batuhan Ö. ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu sırada cankurtaran H.C. ile sahilde çadır kurup denizde yüzen R.A. arasında tartışma çıktı.

YUMRUK VE TEKMELİ KAVGAYA TUTUŞTULAR
Tartışmanın büyüyerek yumruklu kavgaya dönüşmesi üzerine tekme ve yumruklar havada uçuştu. Polis kavgaya müdahale ederek önlerken, taraflar birbirlerinden şikayetçi olmayınca polis tutanak tutup her iki tarafı da serbest bıraktı.
KURTARMA SIRASINDA İŞLERİNE KARIŞTIĞINI SÖYLEDİ
Cankurtaran H.C., R.A.'nın kurtarma sırasında işlerine karıştığını söylerken, R.A. da H.C.'nin kendisine müdahale ettiğini ileri sürdü.