Bu kadarı da pes dedirtti: Karısı hamile olan sevgilim benden hamile kalmamı istiyor

İngiltere'de "Güzin Abla" tarzı bir sayfada yaşadığı sorunu anlatan bir kadın, iki yıldır görüştüğü evli sevgilisinin karısının hamile olduğunu ancak yine de kendisinden bebek istediğini dile getirdi.

Bu kadarı da pes dedirtti: Karısı hamile olan sevgilim benden hamile kalmamı istiyor

28 yaşındaki ismi bilinmeyen genç kadın, yaşadığı sorunu haber sitesindeki köşe yazarına yazarak anlattı ve çözüm aradı. İki yıldır evli bir sevgilisi olduğunu anlatan kadın, gizli gizli görüştüklerini söyledi. Ancak bir gün sosyal medya üzerinde sevgilisinin karısının hamile paylaşımlarını gören kadın, sevgilisine bu durumu sordu. Sevgilisinden aldığı yanıt, hem köşe yazarını hem de okuyucuları çileden çıkardı. 

"Ne yapmalıyım?" diye sordu

Genç kadın, "Sevgilimin karısının hamile olduğunu öğrendiğimde en son beklediğim şey onun yerine benden bebek istediğini söylemesiydi." dedi. Ne yapacağını bilemeyen kadın, köşe yazarından adeta yardım istedi. 

Karısının hamile olduğunu sosyal medyada öğrendi

Genç kadın, sevgilisinin karısının hamile fotoğraflarını görünce, şoke olduğunu söylüyor. Genç kadın, "Gözlerime inanamadım. Onunla bunun hakkında konuştuğumda, bana onu şimdi terk edemeyeceğini, ancak onun yerine ondan bir erkek bebek sahibi olmamı istediğini söyledi. Hayatını benimle geçirmek ve kendi ailemizi kurmak istediğinde ısrar ediyor ama bunun olacağına inanmakta zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?"

"Kendini sana adama yeteneğinden yoksun"

"Birbirinize  karşı hisleriniz olduğu açıkken, kendinizi korumak için lütfen bu ilişkiyi bitirin. Bu adam kendini tamamen karısına ve çocuğuna ya da sana adama yeteneğinden yoksun. Gerçekçi değil. Karısıyla kalamaz ve seninle dolu ya da anlamlı bir hayat yaşayamaz. Ondan bebek sahibi olmak sadece size ve müstakbel çocuğunuza değil, eşine ve doğmamış bebeğine de haksızlık olur. Özgür ve kendini sana adamış bir erkeği hak ediyorsun ve bu ilişki seni sadece engelliyor."