Bu kadarına da pes! İstanbul'da iş görüşmesinde akılalmaz olay saniye saniye kamerada

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde iş görüşmesi sırasında akılalmaz bir olay yaşandı. İş başvurusu için mağazaya gelen Muhammet A., kendisiyle ilgilenen mağaza çalışanının müşteriyle ilgilenmesini fırsat bilerek mağaza müdürünün telefonunu çaldı. O anlar mağazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Sultangazi'de iş başvurusu için beyaz eşya mağazasına gelen şüpheli, çalışanların müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilerek mağaza müdürünün cep telefonunu çaldı.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki beyaz eşya mağazasında meydana geldi.

Bu kadarına da pes! İstanbul'da iş görüşmesinde akılalmaz olay saniye saniye kamerada - Resim : 1

İŞ BAŞVURUSUNDA ŞOKE EDEN OLAY

İş başvurusu için mağazaya gelen Muhammet A., başka bir çalışanın kendisine verdiği formları doldurmaya başladı.

Bu sırada çalışanların mağazaya gelen müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilen Muhammet A., mağaza müdürünün cep telefonunu çalıp iş yerinden uzaklaştı.

Bu kadarına da pes! İstanbul'da iş görüşmesinde akılalmaz olay saniye saniye kamerada - Resim : 2

MAĞAZA MÜDÜRÜNÜN TELEFONUNU ÇALDI

Olayın ardından şüpheli Muhammet A., Esentepe Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Çalınan telefonun ise mağaza müdürüne geri verildiği öğrenildi.

Öte yandan hırsızlık anı mağazanın güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Bu kadarına da pes! İstanbul'da iş görüşmesinde akılalmaz olay saniye saniye kamerada - Resim : 3

Görüntülerde, şüpheli Muhammet A.'nın mağaza müdürünün masada duran cep telefonunu çaldığı ve kapüşonuyla başını gizleyerek kaçtığı anlar yer aldı.

 Bu kadarına da pes! İstanbul'da iş görüşmesinde akılalmaz olay saniye saniye kamerada - Resim : 4