Eğer Instagram'da saldırıya uğrarsanız bu 4 maddeyi uygulayın

Üçüncü kişiler tarafından Instagram hesabınıza saldırılarda bulunulursa bu maddeleri uygulayın.

Eğer Instagram'da saldırıya uğrarsanız bu 4 maddeyi uygulayın

Hesabınıza BOT takipçi, beğeni, yorum vb gibi saldırılarda bulunulursa panik yapmadan bu maddeleri uygulayın.

Eğer Instagram'da saldırıya uğrarsanız bu 4 maddeyi uygulayın - Resim : 1Sanal saldırılar nasıl ve neden yapılıyor?

Bu tarz takip ve etkileşimler belirli bir ücret karşılığında hesaplara gönderiliyor. Yada hesabın itibarını, etkileşim puanını düşürmek ve hesabı Instagram yani META gözünde kara listeye sokmak için yapılıyor. Ve çoğu sahbet hesaplardan geliyor.

Eğer Instagram'da saldırıya uğrarsanız bu 4 maddeyi uygulayın - Resim : 2Hemen temsilciniz ile iletişime geçin!

Instagram yani META temsilcinizi konu hakkında bilgilendirin. Bunun için Facebook Business Yardım - Destek web sitesine girin. Bağlı oğlan hesap yada hesaplardan (Hesabınızın Facebook ile bağlantılı olmasına dikkat edin) saldırıya uğrayan hesabı seçin. Daha sonrasında karşımıza gelen kısmından "Farklı Bir Instagram Sorunu" seçeneğini seçin ve formu eksiksiz doldurun. 

Eğer Instagram'da saldırıya uğrarsanız bu 4 maddeyi uygulayın - Resim : 3Kaldırma işlemleri süreci

Instagram yani META yapay zeka robotları tarafından tarafından hesabınızdaki BOT etkilşimler temizleniyor. Bu işlem uzun sürebiliyor. Bu süre zarfında siz de manuel olarak BOT hesapları manuel olarak kaldırın. Ancak limite dikkat! Saatte 200 günde 1000 sınırını aşmayın.

Eğer Instagram'da saldırıya uğrarsanız bu 4 maddeyi uygulayın - Resim : 4BUNLARI SAKIN YAPMAYIN!

- Kesinlikle yeni paylaşım yapmayın. BOT hesap saldırısı sırasında etkileşimleriniz düşük kalacak ve sayfa itibarınız düşecek.

- Hesap türünüzü değiştirmeyin. Profesyonel hesap ise kişisel hesapta ise kişisel hesapta, profesyonel hesapta ise profesyonel hesapta, işletme hesabı ise işletme hesabında kalın.

- Hesabınızı gizliye almayın. Eski paylaşımlarınızın keşfet puanı sıfırlanacak ve aldığınız etkileşim istatistiklerin bir önemi kalmayacak. Bu da hesabınıza zarar verecek.