Bu optik illüzyonu sadece çok az kişi çözebildi. 9 saniyede farklı sayıyı görebilen tam bir dahi

Günümüzde sosyal medyada oldukça karşımıza çıkan optik illüzyonların arasına bir yenisi daha eklendi. Fakat bu diğerlerinden daha farklı olarak bizlere sunuldu. Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde farklı sayıyı 9 saniyede bulabilen dahi ilan edildi. Söz konusu illüzyonu ise çok az kişi çözebildi.

Bu optik illüzyonu sadece çok az kişi çözebildi. 9 saniyede farklı sayıyı görebilen tam bir dahi

Optik illüzyonlar göz yanılsamasıyla beraber beynimize oyun oynayan görseller olarak biliniyor. Günümüzde ise sosyal medyada karşımıza çok fazla çıkabiliyor. Bu optik illüzyon ise diğerlerinden çok farklı olarak bizlere sunuldu.

 Bu optik illüzyonu sadece çok az kişi çözebildi. 9 saniyede farklı sayıyı görebilen tam bir dahi - Resim : 1

FARKLI SAYIYI BULAN TAM BİR DAHİ

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Zihni geniş bir şekilde gelişmeye iten optik illüzyon testlerinden biri olan bu görselde farklı olan nesneyi bulanlar dahi kabul ediliyor.Yukarıdaki resimde yan yana dizilmiş 199 sayıları bulunuyor. Fakat bu sayılardan biri 199 değil. İk bakışta farklı sayıyı görebildiniz mi?

Bu optik illüzyonu sadece çok az kişi çözebildi. 9 saniyede farklı sayıyı görebilen tam bir dahi - Resim : 2

İŞTE CEVABI 

 Resimdeki farklı sayıyı bulmak için size ayrılan süre ise 9 saniye olacak. Yalnızca bir dahi bu testi 9 saniyede çözebilir. Peki siz ilk bakışta farklı sayıyı bulabildiniz mi? Optik illüzyonlu zeka testlerinden biri olan bu resimde farklı sayıyı bulanları tebrik ederiz.