İkizler, yay, aslan, boğa, akrep, aslan ve diğer burçlar. Bu 12 burç arasından sadece 3 tanesi çok şanslı. Diledikleri şey anında gerçek oluyor.

Astrolojik yorumlar bu defa da en şanslı burçları tek tek açıkladı. Şanslı kişilerin genelde işleri hep yolunda gider ve gönüllerinden ne geçerse o olur. İşte burçlar da herkese duyuruldu. 12 burcun içerisinde en şanslı olan 3 burç belli oldu.

İkizler, yay, aslan, boğa, akrep, aslan ve diğer burçlar. Bu 12 burç arasından sadece 3 tanesi çok şanslı. Diledikleri şey anında gerçek oluyor.

Hepimizin burçlarının belirli özellikleri var. Bazılarımız aşkta kazanırken bazılarımız iş hayatında kazanıyor.  Astrologlar da bunları ayırarak bizlerle bu defa en şanslı burçları paylaştı.  Herkes hayatında olumsuz anlar yaşasa da bazı burçlar bu olumsuzlukları kolayca tersine çevirebiliyor. En şanslı kişilere bakıldığında hep aynı burçlara sahip oldukları görülüyor. İşte 12 burcun içerisinde en şanslı olan 3 burç…

EN ŞANSLI BURÇLAR 

İkizler, yay, aslan, boğa, akrep, aslan ve diğer burçlar. Bu 12 burç arasından sadece 3 tanesi çok şanslı. Diledikleri şey anında gerçek oluyor. - Resim : 1

YAY BURCU 

Yay burçlarının yönetici gezegeni, her zaman iyi şans, cömertlik ve bolluk ile ilişkilendirilen Jüpiter'dir. Yay için hayatın kendisi paha biçilmez deneyimler ve maceralardan oluşan zengin bir duvar halısıdır. Yay, sadece zodyakın en iyimser işareti olarak kendi şansını yaratır. Olumsuz durumların bile iyi hallerini görebilmeyi başarırlar.

İkizler, yay, aslan, boğa, akrep, aslan ve diğer burçlar. Bu 12 burç arasından sadece 3 tanesi çok şanslı. Diledikleri şey anında gerçek oluyor. - Resim : 2

ASLAN BURCU 

Aslan, diğer insanlardan her türlü pozitif enerjiyi çeker, çünkü bekledikleri budur. Aslan burçları insanlara tam olarak neye ihtiyaçları olduğunu söylemekte rahatlar ve sunumları o kadar ilgi çekici ki, istediklerini kolayca elde edebiliyorlar.

İkizler, yay, aslan, boğa, akrep, aslan ve diğer burçlar. Bu 12 burç arasından sadece 3 tanesi çok şanslı. Diledikleri şey anında gerçek oluyor. - Resim : 3

BOĞA BURCU 

Boğa zenginlik, güzellik ve rahatlığa çekilir. Doğal değer anlayışları ve güvenlik konusundaki ısrarları, yalnızca maddi zenginlik söz konusu olduğunda değil, onları kurnaz yatırımcılar yapar. Boğa'nın bölge duygusu, kaliteli insanlar ve fikirlerin yanı sıra güzel nesneleri de içerir. Boğa burçlar kötü şansa en uzak olan burçtur.