Bu sabah 07.34’te Terazi burcunun 16.derecesinde Dolunay gerçekleşti!

Bu sabah 07:34’te Terazi burcunun 16. derecesinde bir dolunay gerçekleşti. Terazi burcu dediğimizde akla ilk gelen konu başlıkları diplomasi, ikili ilişkiler ve sanattır. Ülkelerarası diplomasi konularının ön plana çıkmasının yanı sıra terazi burcunda gerçekleşen dolunayın özel hayatlarımıza da etkisi oldukça fazladır. Özellikle kişisel hayatlarımızda ilişkiler günlük modumuzu oldukça etkiliyor. İkili ilişkiler deyince buraya dikkat kesildiğinizin farkındayım.

Bu sabah 07.34’te Terazi burcunun 16.derecesinde Dolunay gerçekleşti!

Şimdi gelelim terazi burcunda gerçekleşen dolunayın ilişkilerimize yansımasına. Öncelikle bu dolunayla birlikte yakın çevrenizden beklenmeyen yeni ilişki kararları, evlilik haberi gibi bol haberler alabileceğiniz  kısacası ikili ilişkiler ,ilişki kurma, evlenme gibi konuların daha çok gündeme geleceği bir döneme giriş yaptığımızı söylemek yanlış olmaz. 

 

DENGEYİ BOZARSAN, TERAZİN ŞAŞAR!

 

Dolunay bir Güneş Ay karşıtlığıdır ve karşıtlığın Güneş tarafında BELLATRIX sabit yıldızı ile bir kavuşum mevcuttur ki bu durum yıldız astrolojide oldukça olumlu kabul edilir. Bu kavuşum karanlıkların arasından gelen başarıyı anlatır.  Dolunay’ın bizlere olumlu etkileri olduğu kadar gölge dediğimiz olumsuz tarafları da vardır bu gerçekleşen dolunay haritanın zorlayıcı 6-12 aksında bulunuyor. Yani ertelediğiniz işler, sağlık problemleri, bilinçaltımızı, psikolojimizi etkileyen depresif durumlar, endişeler aslında bu dönemin biraz gölge tarafları denilebilir.

Bu saydıklarım sizleri korkutmasın.Dolunay zamanları doğru kullanıldığında, pozitif hediyeleri olan bir zamandır. Sizin pozitif enerjinizi yükseltir ya da tam tersi duygularınızın üzerinde bir yıkım oluşturur. Dolunay büyük bir enerji akışı sağlar. Ay’ın okyanus ve sular üzerindeki etkisini hepimiz biliriz. Vücudumuzun yüzde yetmişi sudan oluşmasından dolayı dolunay zamanları elbette bizleride etkiler. Gökyüzü ile yeryüzü arasında inanılmaz bir enerji ve akış vardır. Bizler bu evrensel akıştan faydalanabilmek için sakin bir zihin durumunda olmalıyız. Bu dönemde ruh, zihin ve bedenimizde her ne varsa bu artacaktır. Aslında bir nevi içsel durumunuzu aynalayacağınız bir dolunay diyebiliriz.

Bu dönemleri yürüyüşe çıkarak, bol su tüketerek ve zihninize olumlu afirmasyonlar gönderip anda kalarak pozitif şekilde atlatabiliriz. Size nacizane tavsiyem ne burcu olduğunuzdan bağımsız kendi maneviyatınıza yani iç dünyanıza dönerek kendinize bu soruyu yöneltmeniz 'Önce ben ne istiyorum?' alacağınız cevap hayatınıza büyük oranda farkındalık katacaktır. Sizlere son olarak alma-verme dengesinden bahsetmek istiyorum.Bu dolunayda hayatınızdaki 'alma-verme dengesini' gözden geçirin. Her ilişkide maddi veya manevi paylaşımlar yaşanır. Bu paylaşımların yoğunluğuna göre 'alma ve verme dengesi' diye bir kavram ortaya çıkar. Kişilerin ne kadar alıcı, ne kadar verici olduğu konusu bir alma verme dengesinin olup olmadığı sorusuna cevap olur. Hayatındaki alma-verme dengesini bozarsan hayatındaki denge bozulur.Terazi burcundaki dolunayın sana mesajı 'Dengeyi bozarsan Terazin şaşar' Dolunayın etkilerini kolaylıkla atlatmanızı diliyorum.