Bugün de bizi bu amca ağlattı! Evinden alabileceği tek şeyi alıp deprem bölgesine koşmuş

Depremzede çocukların yüzünü güldürmek isteyen pamuk şekerci amca, “Herkes bir şey yapıyordu, ben de makineyi çıkardım hayır olsun diye yapıyorum” dedi. Çocukları bu zor günlerde mutlu eden şekerci amcanın görüntüleri sosyal medyada binlerce kez izlenirken, amcaya yorum yağdı.

Bugün de bizi bu amca ağlattı! Evinden alabileceği tek şeyi alıp deprem bölgesine koşmuş

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremden 10 kent de büyük zarar gördü. Depremdeki enkaz çalışmaları devam ederken depremzede çocukların yüzünü güldürmek için polis, asker, kurtarma görevlileri ve diğer depremzedeler ellerinden geleni yapmaya başladı. 

Bugün de bizi bu amca ağlattı! Evinden alabileceği tek şeyi alıp deprem bölgesine koşmuş - Resim : 1

PAMUK ŞEKER DAĞITTI

Depremden önce pamuk şeker arabasıyla satış yapan bir amca, evinden gidip pamuk şeker arabasını aldı ve deprem bölgesindeki çocuklara ücretsiz bir şekilde şeker dağıtmaya başladı. “Herkes bir şey yapıyordu, ben de makineyi çıkardım hayır olsun diye yapıyorum” diyen amca sosyal medyanın gündemine oturdu. O anları kameraya kaydeden bir kullanıcı sosyal medyada paylaştı. Pamuk şekerci amcayı görenler, "Güzel kalpli amcam, kim bilir kaç çocuğu sevindirmiştir" yorumunda bulundu. 

Bugün de bizi bu amca ağlattı! Evinden alabileceği tek şeyi alıp deprem bölgesine koşmuş - Resim : 2

Bugün de bizi bu amca ağlattı! Evinden alabileceği tek şeyi alıp deprem bölgesine koşmuş - Resim : 3

Bugün de bizi bu amca ağlattı! Evinden alabileceği tek şeyi alıp deprem bölgesine koşmuş - Resim : 4