Bunlar şampiyonluğun gözyaşı… Gizem Örge duygulandı! Hem ağladı hem ağlattı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek Avrupa şampiyonu olmasıyla sporcular duygu dolu anlar yaşadı. Şampiyonluğun mimarlarından olan Gizem Örge, "Ben yokken bu takımın her başarısında babam beni ağlayarak aradı, 'Sen de inşallah bir gün orada olacaksın' dedi. Buradayım baba..." derken gözyaşlarını tutamadı.

Filenin Sultanları, Belçika’nın Brüksel kentinde gerçekleştirilen 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

TARİHİ BAŞARI

Bu yıl Milletler Ligi’ni de kazanan Filenin Sultanları, voleybol tarihinde benzeri az görülen bir başarıya da imza atmış oldu. Milli Takımımız, 1999'dan sonra ilk kez Milletler Ligi - Avrupa Şampiyonası dublesi yapan ilk takım oldu.

Bunlar şampiyonluğun gözyaşı… Gizem Örge duygulandı! Hem ağladı hem ağlattı! - Resim : 1

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Maçın sonrası şampiyonluğun kahramanlarından olan libero Gizem Örge açıklamalarda bulundu. Gizem,  "Ben olmadığımda bu takım ne zaman başarı kazansa, babam ağlayarak beni arayıp 'Gururluyuz kızım, kazandık. Sen de inşallah bir gün orada olacaksın' derdi. Baba buradayım bugün! Türkiye tarih yazarken buradayım” ifadelerini kullandı. Gizem’in gözyaşlarına engel olamadığı anlar herkesi duygulandırdı.