Burak Deniz ilk kez konuştu: Didem'le barıştık, çok mutluyuz

Eski sevgilisi Didem Soydan’la barışan Burak Deniz, tv100 ekranlarında yayınlanan Magazin Hattı’na hangi çok özel açıklamaları yaptı?

Ünlü oyuncu Burak Deniz, Ferzan Özpetek’in dünyaca ünlü bir dijital platform için çektiği “Cahil Periler” dizisinin galasına katılmak için Roma’ya uçtu. Yakışıklı oyuncu havalimanında Magazin Hattı muhabiri Onur Üçkarışoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Deniz, Ferzan Özpetek’in 2001 yılı yapımı olan “Cahil Periler” filminden yola çıkarak aynı adla çektiği dizi hakkında bilgi verdi. Ünlü oyuncu, projede daha önce Koray Candemir’in hayat verdiği, Serra Yılmaz’ın da yeğeni olan Asaf karakterini canlandırıyor.

Burak Deniz, Türk oyuncularının yurt dışında gördüğü büyük ilgiyi değerlendirdi. Deniz, başrolünü Serenay Sarıkaya’yla oynadığı “Şahmaran” dizisinin 2. sezonu için de hazırlık yaptıklarını anlattı.

Öte yandan Burak Deniz, eski sevgilisi Didem Soydan’la barışmış ve geçen hafta ünlü modelle ilk kez Magazin Hattı kamerası tarafından görüntülenmişti.

Deniz ve Soydan beraber tatile giderken kameramıza yansımıştı. Burak Deniz, Didem Soydan’la birbirlerinden vazgeçemediklerine vurgu yaptı.

Deniz, geçen yaz “Cahil Periler”in çekimleri sırasında 1 ay İtalya’da tek başına yaşadığını ifade etti. Yakışıklı oyuncuya “Cahil Periler” dizisinde kendisinden önce Asaf rolü için Can Yaman’ın adının geçtiği hatırlatıldı.