Burak Deniz'in tarzı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'a benzetildi

“Yarım Kalan Aşklar” adlı internet dizisinin ardından “Maraşlı” adlı projenin çekimlerine başlayan Burak Deniz, Arnavutköy’de görüntülendi.

Maske kuralına uymadığı görülen Burak Deniz, kıyafet tarzıyla ilgi odağı oldu. Geçen günlerde spor salonu çıkışında kameralara takılan oyuncunun giyim tarzı, Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural’a benzetilmişti.

Burak Deniz’in babası Teoman Deniz, geçen ay geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiş, Burak Deniz’in uzun süredir görüşmediği babasının cenazesine yetişemediği gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu konuyla ilgili soruya yanıt vermek istemedi.

Burak Deniz daha sonra soluğu markette aldı. Ünlü oyuncunun içeride bir süre maskesiz alışveriş yaptığı görüldü. Yakışıklı oyuncu maskesini bir süre sonra taktı. Burak Deniz aynı akşam ise aracının içinde kameramıza takıldı. 

Manken Didem Soydan’la aşk yaşayan Deniz, başrolünü Alina Boz’la paylaştığı “Maraşlı” dizisinin setinden geldiğini söyledi. Ünlü oyuncu babasının cenazesiyle ilgili haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını belirtti.