Burak Elmas TFF'ye yanıt verdi

TFF yaptığı açıklamada Burak Elmas'ın dün kurulda söylediği 'masaya yumruk vurma' ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünü olduğunu bildirmişti. Elmas'tan yanıt gecikmedi. Elmas: ''TFF’nin yaptığı açıklama gerçeği yansıtmamaktadır.'' dedi.

Burak Elmas TFF'ye yanıt verdi

TFF yaptığı açıklamada Burak Elmas'ın dün kurulda söylediği 'masaya yumruk vurma' ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünü olduğunu bildirmişti.

Elmas'tan yanıt gecikmedi

Burak Elmas: “Fenerbahçe maçı sonrası hakem kararları ve TFF’nin kurullarının tamamıyla ilgili olarak Sayın Polat Bengiserp ve Sayın Elif Uzuner’le birlikte TFF Başkanı Nihat Özdemir, Başkan Vekili Servet Yardımcı ve Ali Düşmez’in de dahil olduğu bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantı sırasında Servet Yardımcı’nın değerli hocamız Fatih Terim hakkında yaptığı saygısız bir ithamdan sonra sinirlenerek masaya yumruğumu vurdum.”

“Benim tepkimden sonra Servet Yardımcı ortamı sakinleştirmek için ‘Sen benim söylediğimi yanlış anladın. Ben kötü bir ithamda bulunmak istemedim’ dedi. Daha sonrasında TFF Başkanı Nihat Özdemir araya girerek ‘Burak Başkan, biliyorsun ben de buraya atandım. Kurullardan falan da memnun değilim’ dedi. Yani bu toplantı ve gösterdiğim tepki, iki kişi arasında geçen bir diyalog değil. Benim dışımda beş şahidin de olduğu bir ortamda gerçekleşmiştir. Bu sebepten dolayı TFF’nin yaptığı açıklama gerçeği yansıtmamaktadır.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SÖZCÜ