Burak Yılmaz resmen Kayserispor'da! İlk açıklama geldi

Recep Uçar ile yollarını ayıran Kayserispor'un yeni teknik direktörü Burak Yılmaz oldu. Yılmaz havaalanında yaptığı açıklamada "İlk teknik direktörlük deneyimim. Genç bir antrenörüm, hırslı bir antrenörüm. Allah'ın izniyle hep birlikte Kayserispor'umuzu iyi yerlere getireceğiz" ifadelerine yer verdi.

Burak Yılmaz resmen Kayserispor'da! İlk açıklama geldi

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Burak Yılmaz'la sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada Burak Yılmaz'la teknik direktörlük görevi için 2.5 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

"HOŞ GELDİN BURAK YILMAZ"
Kayserispor'dan "Hoş Geldin Burak Yılmaz" başlığıyla yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Burak Yılmaz ile 2,5 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Anlaşmanın hem Burak Yılmaz’a hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

BURAK YILMAZ'DAN İLK AÇIKLAMA
Kayserispor'un yeni teknik direktörü Burak Yılmaz, havaalanında açıklamalarda bulundu. Yılmaz açıklamasında, "İlk teknik direktörlük deneyimim. Genç bir antrenörüm, hırslı bir antrenörüm. Allah'ın izniyle hep birlikte Kayserispor'umuzu iyi yerlere getireceğiz." dedi.