Burak Yılmaz ve Beşiktaş’ın işi zor!

Sevgili okurlar, Süper Lig’de 8.hafta heyecanı sona erdi. Beşiktaş’ın İstanbulspor’u konuk ettiği maçı tribünden takip ettim. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in istifası, seçimli olağanüstü genel kurul kararının gölgesinde mücadeleye çıktı.

Şenol Güneş’in yardımcısı olarak sezona başlayan Burak Yılmaz, şartlar gereği takımın başına geçti. İlk maçında Yılmaz, fazlasıyla heyecanlıydı. Takım atağa kalktığında o da sanki atağa çıkar gibi hareketliydi.

BEŞİKTAŞ MAÇI KOPARAMADI

Beşiktaş, zayıf rakibi İstanbulspor karşısında açıkçası maçı koparamadı. Bunun çok sayıda sebepleri var. Takım mental olarak yaşananlardan etkilendi, ayrıca alınan kötü sonuçlar ve futbolcuların formunun istenen düzeyde olmaması da bu durumu beraberinde getirdi.

BURAK YILMAZ’A ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Ne olursa olsun Beşiktaş, Abobakar ve Ghezzal’ın golleriyle maçı kazanarak milli araya kayıpsız girdi. Burak Yılmaz bu süreçte oyunculara bir ruh aşılaması yaparsa Beşiktaş’ta geçen yıldan kımıldanmalar görebiliriz. Aksi halde, taraftarın en küçük hatasında etkilenen futbolcular, asla toparlanamaz. Bu süreçte en zor görevi üstelenen Burak Yılmaz’a zorlu süreçte başarılar diliyorum.