Burak Yılmaz'dan büyük fedakarlık! Takım arkadaşlarıyla son konuşmasına tv100.com ulaştı! O sözlerin ardından bütün futbolcular Burak Yılmaz'ı ayakta alkışladı!

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen milli futbolcumuz Burak Yılmaz takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Golcü futbolcu paylaştığı hikaye ile ayrılığın sinyalini vermişti. Efsane ismin takım arkadaşlarına söylediği sözlere tv100.com ulaştı. İşte detaylar...

Burak Yılmaz'dan büyük fedakarlık! Takım arkadaşlarıyla son konuşmasına tv100.com ulaştı! O sözlerin ardından bütün futbolcular Burak Yılmaz'ı ayakta alkışladı!

Süper Lig'de son olarak Beşiktaş forması giydikten sonra Fransa'nın Lille takımına transfer olan ve burada tarihi bir şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz, kulüpte geçirdiği iki yılın ardından kulübe veda etmişti.

Daha sonra Türk iş adamı Işıtan Gün'ün başkan olduğu Fortuna Sittard ile sözleşme imzalayan golcü futbolcu burada 25 maçta 9 gol 5 asist ile oynadı.

Hollanda ekibi, Burak Yılmaz ile 2 yılı oyuncu ve 3 yılı antrenör olacak şekilde 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

VEDA MESAJI

Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz gün yayınladığı mesajda, "Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim." ifadelerini kullandı.  

Bu mesaj Hollanda'da oldukça şaşkınlık yarattı.

SON MAÇTA YUHALANDI

Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'ın Groningen'i 3-1 yendiği maçta oyunun son bölümlerinde performansından dolayı seyirciler tarafından yuhalandı. Duygusal özelliği ile tanınan yıldız futbolcu bu olaya çok içerledi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Fortuna Sittard Teknik Direktörü Sjoerd Ars, tecrübeli yıldızın kararına şaşırdığını belirtirken, "Seyirciyle yaşadıkları konusunda Burak'ta rahatsızlık fark ettim. Ama ayrılma ya da onun gibi bir şey söz konusu değildi. Dürüst olmak gerekirse duygularıyla hareket ettiğini düşünüyorum. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Burak'ın kulübe bir rapor vereceğini ve Fortuna'nun oyuncusu olarak kalacağını umuyorum" ifadelerini kullandı.

KULÜP ÖDEMELERDE ZORLANIYOR

Fortuna Sittard mali konularda sıkıntı yaşıyor. Kulüp içinde ödeme sorunları olduğu için huzursuzluk var. Mart ayı maaşlarını ödemekte geciktiler. Bu durumda Burak Yılmaz, takımın lideri olarak gerçekten öne çıkıyor.

"BİR SORUNUNUZ VARSA BANA GELİN, BEN HALLEDERİM"

Kaptan Burak Yılmaz, para alamamanın bazı takım arkadaşları için kendisinden daha büyük bir sorun olduğunun farkında.

tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır'ın özel haberine göre, Burak Yılmaz'ın takım arkadaşlarına "Bir sorununuz varsa bana gelin. Biz bir aileyiz. Ben sizin kaptanınızım, abinizim. Ben hallederim" dediği öğrenildi.

Bu sözlerin ardından futbolcular, Kaptan Burak Yılmaz'ı ayakta alkışladı.

Fortuna Sittard maaşları bugün ödeme sözü verdi.