Burak Yılmaz’dan üzen karar! Futbolu bırakacağı tarih belli oldu!

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, ligin geri kalanında oynamayacağını, yaz aylarında futbolu bırakabileceğini ifade etti. Yılmaz, teknik direktör olmak için eğitim sürecine başladı.

Burak Yılmaz’dan üzen karar! Futbolu bırakacağı tarih belli oldu!

Kariyerinde Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray forması giyen Burak Yılmaz, son olarak Hollanda ligi ekiplerinden Forttuna Sittard takımında forma giyiyordu.

Yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde Groningen maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşım sonrası Burak’ın takımdan ayrılacağı iddia edilmişti.

Burak Yılmaz’dan üzen karar! Futbolu bırakacağı tarih belli oldu! - Resim : 1

FUTBOLU BIRAKACAK 

Yıldız futbolcu geleceği hakkında kararını verdi. Akşam’ın haberine göre 38 yaşındaki Burak, ligin kalanında forma giymeyi düşünmüyor. Başarılı golcü önümüzdeki yaz emeklilik kararı alabileceğini ve teknik adamlık için de eğitim sürecine başladığını belirtti.

Burak Yılmaz’dan üzen karar! Futbolu bırakacağı tarih belli oldu! - Resim : 2

KARİYER PLANI BELLİ OLDU

Son olarak ise deneyimli hücumcu, geleceğe dair farklı planları olduğunun da altını çizdi.

Futbolculuk kariyerini tamamladığının düşünen Burak’ın an itibarıyla hocalık sürecine adapte olacağını ve gelecek zaman diliminde de Süper Lig'e antrenör olarak dönmek istediğini belirtti.