Burcu Esmersoy'dan Berrak Tüzünataç'lı soruya ilginç tepki

Burcu Esmersoy, sarı peruklu hali kendisine benzetilen eski eşinin sevgilisi Berrak Tüzünataç’la ilgili sorulara hangi yanıtı verdi?

Burcu Esmersoy, Etiler’de bir restoran çıkışı kameralara takıldı. Ünlü sunucu kız kıza yemek yediklerini söyledi. İş insanı Allan Hakko ile aşk yaşayan Esmersoy’a “Acaba bir teklif mi yapıldı?” diye soruldu.

Burcu Esmersoy, geçen eylül ayında boşandığı Berk Suyabatmaz’ın yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç’la kar tatilinden paylaştıkları mutluluk pozlarını beğenmiş, bu durum uzun süre konuşulmuştu. Son olarak ise Berrak Tüzünataç, aynı güzellik merkezine gidip aynı bakımları yaptırdığı, sevgilisinin eski eşi olan Burcu Esmersoy’un fotoğrafını beğendi.

Ayrıca Berrak Tüzünataç’ın arkadaşlarıyla şakalaşırken taktığı sarı peruklu hali de sosyal medyada Burcu Esmersoy’a benzetildi. Daha önce konuyla ilgili konuşan Esmersoy, bu kez Berrak Tüzünataç’la ilgili soruları duymamazlıktan geldi. Ünlü sunucunun kendi aracı yerine arkadaşının arabasını kullanması ise dikkat çekti.