Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızı yeni bir aşka yelken açtı

Burcu Özberk'in başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin Çınar'ı Burak Yörük, yeni bir aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu bakın kiminle birlikte...

Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızı yeni bir aşka yelken açtı

Gazeteci Arif Hür, genç kızların gözdesi olan Burak Yörük'ün özel hayatına dair bilinmeyenleri ve merak edilenleri kaleme aldı.

"FOX TV'de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam adlı dizide Burcu Özberk, İlhan Şen ve Melisa Döngel ile başrolü paylaşan Burak Yörük, son yılların en çok konuşulan erkek oyuncularının başında geliyor.

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla rüştünü ispatlayan ve kısa sürede genç kızların gözdesi haline Burak Yörük'ün özel hayatında kayda değer bir gelişme yaşandı.

"Arkadaşlıkları aşka dönüştü"

Bugüne kadar; Alina Boz, Elif Aksu ve Sibil Çetinkaya gibi tanınmış simalarla birliktelik yaşayan ancak aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Burak Yörük, gönlünü tasarımcı Tuana Yılmaz'a kaptırdı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızı yeni bir aşka yelken açtı - Resim : 2

"Mantıktan çok duyguya önem veriyor"

İlişkilerinde mantıktan çok duyguya önem veren Burak Yörük ve Tuana Yılmaz, ilk başta yakın dost oldular. Boş vakitlerinde hobi olarak birlikte şarkı cover'layan ikilinin arkadaşlığı kısa süre içerisinde aşka dönüştü.

Geçmiş yıllarda, "Aldatıldım. İhaneti mesajlardan yakaladım" diyerek zor günler geçirdiğini itiraf eden Burak Yörük, aradığı huzuru, sadakati ve samimiyeti Tuana Yılmaz da bulmuş.

Yakışıklı oyuncu böylece aldatılmanın acısını da unutmuş oldu. Ne diyelim genç kardeşlerimizin mutlulukları daim ve kaim olsun..."

Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızı yeni bir aşka yelken açtı - Resim : 4