Burnu kırılan Survivor Merve Aydın için karar verildi! Diskalifiye ediliyor!

Burnu kırılan Survivor 2021 Ünlüler takımının iddialı kadın yarışmacılarından olan Merve Aydın için karar verildi. Aydın'ın yarışmadan diskalifiye edileceği iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Burnu kırılan Survivor Merve Aydın için karar verildi! Diskalifiye ediliyor!

Survivor 2021 Ünlüler takımının iddialı kadın yarışmacılarından olan Merve Aydın, parkurdaki engele burnunu çarptı.

Bir anda kanlar içinde kalan yıldız yarışmacının burnu doktor Metin Kuş tarafından kontrol edildi. Aydın'ın burnunda kırık olduğu tespit edilince hastaneye kaldırıldı. Metin Kuş'un  oynayamazsın demesi rağmen Merve, "Kanama durursa oynayabilirim. Ben alışkınım" demişti.

 

 Burnu kırılan Survivor Merve Aydın için karar verildi! Diskalifiye ediliyor! - Resim : 2

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, Merve Aydın'ın burnunda parçalı kırık olduğunu dile getirmiş ve yarışmadaki akıbetinin daha sonra belli olacağını söylemişti.

Merve'nin operasyonunun başarılı geçtiğini söyleyen Ilıcalı, tedavisinin devam ettiğini ancak son kararı Metin Kuş'un vereceğini söyledi.

 

Burnu kırılan Survivor Merve Aydın için karar verildi! Diskalifiye ediliyor! - Resim : 4

Ilıcalı sözlerine, "Metin Kuş, Santa Domngo'ya giderek Merve'nin burnu için tekrar kontroller yapacak. Ancak ben dün kendisini ziyaret etti. Durumu iyi ve morali yüksek. Bir an önce de dönmek istiyor. Şimdilik ön gördüğümüz Merve'nin bir süre sonra benche daha sonra da oyunlara dönebileceği yönünde. Ancak kararı doktorumuz verecek" diyerek sözlerini tamamlamıştı.

 

Burnu kırılan Survivor Merve Aydın için karar verildi! Diskalifiye ediliyor! - Resim : 6

Ancak Survivor 2021'in yeni bölümünde acil durum konseyi toplanıyor. Acun Ilıcalı "Bir yarışmacımız Survivor'dan ayrılmak zorunda" diyerek vedayı duyuruyor. Merve Aydın'ın yarışmadan diskalifiye edileceği iddia edildi.