Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce ve Bolu özel uyarı asıl size geldi. Çarşamba geceden başlayacak, hayli etki edecek

Türkiye nisan ayının sonunda 10 günlük yeni bir soğuk hava dalgası maratonunun içerisine giriyor. Meteoroloji uzmanlarından da uyarılar gelmeye başladı. Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce ve Bolu doyurucu yağışlar alacak" dedi.

Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce ve Bolu özel uyarı asıl size geldi. Çarşamba geceden başlayacak, hayli etki edecek

Türkiye artık yavaş yavaş sıcak havaların etkisine girmeyi bekleyenler meteorolojik kaynaklardan son gelen haberler herkesi şaşkına çevirdi. Meteoroloji uzmanları Türkiye'nin mayıs ayına girmeden son bir kez daha soğuk havaları yaşayacağını dile getirdi. 

10 gün boyunca etkili olacak ve balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava dalgasının bazı illerimizde yağış bırakması da bekleniyor.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye'yi bekleyen hava durumu hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak özellikle Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce ve Bolu'ya uyarıda bulundu: 

"Çarşamba günü tüm Marmara bölgesinde Yaz sağanakları bekleniyor. Özellikle Çanakkale ve Edremit körfezinde su baskını riski var. Çarşamba gecesi hava batıdan başlayarak üşütecek. Önümüzdeki 10 günlük süreçte Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce ve Bolu doyurucu yağışlar alacak..." 

Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce ve Bolu özel uyarı asıl size geldi. Çarşamba geceden başlayacak, hayli etki edecek - Resim : 1