Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce ve İstanbul dikkat! Renk 0 uyarı peş peşe geldi. Cuma olacak, cumartesi artıracak. 2. dalga Evde kalabiliyorsanız kalın

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından Marmara bölgesindeki illerimiz Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce ve İstanbul'a flaş bir uyarıda bulundu. Bu illerimizde soğuklar giderek artacak. Evde kalabiliyorsanız evde kalmayı tercih edin. Çünkü dışarıda çıkılabilecek gibi bir hava yok.

Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce ve İstanbul dikkat! Renk 0 uyarı peş peşe geldi. Cuma olacak, cumartesi artıracak. 2. dalga Evde kalabiliyorsanız kalın

Türkiye'ye kutuplar üzerinden gelen soğuk hava dalgasının ardından havalarda ciddi bir soğuma meydana geldi. Bu soğuklardan Marmara bölgesindeki illerimiz Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce ve İstanbul da nasibini aldı ancak soğukların kar olarak değil de sadece kuru soğuk olarak etkili olması, vatandaşları biraz üzdü. 

Meteoroloji uzmanlarının işaret ettiği ikinci dalganın da cuma günü gelmesi bekleniyor. Fakat yine üzücü tarafı şu ki, bu dalganın da kar topu oynayacak kadar bir kar yağışı bırakması beklenmiyor. 

CUMARTESİ SOĞUKLAR ETKİSİNİ DAHA DA ARTIRACAK

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından soğuk hava dalgasına ilişki yaptığı açıklamada, Marmara illerimiz Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce ve İstanbul'a uyarıda bulunarak, "Yarın Cuma Öğleden sonra İstanbul KKY ve hafif kar yağışlı Cumartesi de İstanbulda hafif Kar yağışı görülecek" dedi. 

Öte yandan havaların ciddi derecede soğuk olması beklendiği için vatandaşlarımızın acil işleri dışında dışarıda durması tavsiye edilmiyor.