Bursa'da yürek yakan kaza! Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı: Acı detay sonradan ortaya çıktı! 1 ölü, 8 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde halk otobüsü ile otomobil çarpıştı. Meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Mert Aydemir'in yarın askere gideceği öğrenildi.

Bursa'da yürek yakan kaza! Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı: Acı detay sonradan ortaya çıktı! 1 ölü, 8 yaralı

Kaza, saat 14.30 sıralarında, kırsal Kurşunlu Mahallesi yolunda meydana geldi. Kurşunlu Mahallesi'nden aldığı yolcularla ilçe merkezine seyir halinde olan Selim Dutal (56) yönetimindeki 16 SKY 63 plakalı özel halk otobüsü, karşı yönden gelen, Mert Aydemir yönetimindeki 16 ASJ 233 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

8 KİŞİ YARALANDI

İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Mert Aydemir, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı. Yaralı sürücüler ile otobüsteki yolculardan Fatma Ş. (78), Rümeysa K. (16), Hatice K. (60), Fatma K. (39), Hasibe K. (62), İdris K. (15) ve Hatem Y. (43), olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi ile özel hastanelerde tedaviye alındı.

YARIN ASKERE GİDECEĞİ ÖĞRENİLDİ

Müdahaleye rağmen kurtarılamayan sürücü Mert Aydemir’in, yarın vatani görevi için birliğine teslim olacağı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.