Büşra Develi eski sevgilisi Burak Deniz'in adını duyunca ne tepki verdi?

Son olarak “Akıncı” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Büşra Develi, aynı kanalda “Maraşlı” adlı dizide rol alan eski sevgilisi Burak Deniz’le ilgili soruya ne tepki verdi?

Son olarak Şükrü Özyıldız’la başrolünü paylaştığı “Akıncı” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Büşra Develi Cihangir’de “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Güzel oyuncu bir kahramanın hikâyesini anlatan aksiyon dizisinde yer almanın kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti.

“Akıncı”da Nergis adlı bir gazeteciye hayat veren Büşra Develi, zaman zaman çekimlerde zor anlar yaşadıklarını anlattı. Ünlü oyuncu, partneri Şükrü Özyıldız’la 2015 yılında da “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde beraber kamera karşısına geçtiğini hatırlattı. Büşra Develi, en sevdiği süper kahramanın Batman olduğunu söyledi.

Develi uzun süredir beraberlik yaşadığı Cem Aktay’la henüz evlilik planı yapmadıklarını ifade etti. Ünlü oyuncu, aynı kanalda yayınlanan "Maraşlı" adlı dizide başrol oynayan eski sevgilisi Burak Deniz’le ilgili ise konuşmak istemedi.