Eski eşini atletle boğarak öldürdü

Büyükçekmece'de yaşayan bir kadın, eski eşi tarafından atletle boğularak öldürüldü. Olayın ardından konuşan şahitler Esin'in İnan'ı öldürdükten sonra polisi arayarak "gelin beni alın" dediğini söyledi.

Eski eşini atletle boğarak öldürdü

Olay, sabah saatlerinde Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi’nde meydana geldi. 52 yaşındaki kadın boşandığı eşi tarafından evinde kıskançlık yüzünden boğularak öldürüldü. Katil zanlısı eski eş iddiaya göre polisi kendisi aradı.

Alınan bilgiye göre bir süre önce boşandığı 2 çocuk annesi Fatma İnan'ın (52) evine gelen eski eşi Metin Esin (55) tartıştıktan sonra eşini  atletletle boğarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri katil zanlısı Esin’i evin yakınında gözaltına alarak ifade almak üzere emniyet götürdü. Cinayetin kıskançlık bahanesiyle çıktığı iddia edildi.

Olayın ardından konuşan şahitler Esin'in İnan'ı öldürdükten sonra polisi arayarak "gelin beni alın öldürdüm onu" dediğini söyledi.

İnan’ın cenazesi ise polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Katil zanlısı Esin, emniyetteki işlemleriniden sonra adliyeye sevk edilirken İnan ise kılınacak olan cenaze namazından sonra son yolcuğuna uğurlanacak.