Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi geliyor: Kübra'nın yayın tarihi duyuruldu!

Netflix Türkiye, başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer aldığı 'Kübra' dizisinin yayın tarihini açıkladı.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi geliyor: Kübra'nın yayın tarihi duyuruldu!

Netflix Türkiye, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı 'Kübra' dizisinin tarih duyurusunu özel bir video ile paylaştı. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan dizinin senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme aldı. 

Yağmur Taylan ve Durul Taylan imzalı 'Kübra'nın kadrosunda, başrol Çağatay Ulusoy’a, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor.

Dizi, tüm dünya ile aynı anda 18 Ocak'ta Netflix'te yayınlanacak.

Dizinin konusu ise şöyle:

Gökhan, İstanbul’un arka mahallelerinin birinde yaşayan, hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışan sıradan bir gençtir.

Bu sıradan hayatı; üyesi olduğu sanal bir uygulamada, Kübra isimli hesaptan gelen bir mesajla değişmeye başlar: “Sen farklısın!”. Gökhan başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini de, kendisine attığı mesajlarla ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu da zamanla anlar. Gökhan’ın bu gerçeği kabullenmesi onu zorlu bir yolculuğa çıkarmış olur. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır.

Ve Gökhan kendini “karanlık ve aydınlığın savaşı” olarak gördüğü bir savaşın tarafı olarak bulacaktır.