Çağla Şıkel, hangi ünlü ismin Türk kadınlarından özür dilemesini istedi?

Çağla Şıkel, hangi ünlü ismin “Türk kadınlarından özür dilemesini istedi?

Çağla Şıkel, oğulları Kuzey ve Uzay’la sinemaya girerken görüntülendi. Çocukları film izlerken soruları yanıtlayan Çağla Şıkel, hakkında çıkan bir haberle ilgili düzeltme yaptı.

Çağla Şıkel, daha sonra ünlü köşe yazarı Ertuğrul Özkök ile yaşadığı polemikle gündeme geldi. Özkök, kimseyle aşk yaşamak istemediği yönündeki açıklamasını okuduğu Şıkel’e kitap tavsiye etti. Özkök’ün hakkında yazdığı yazısında konuyu cinsel hayatına getirmesine sinirlenen ünlü model şu açıklamayı yaptı:

“Ertuğrul Bey bana bir kitap tavsiye etmişsiniz. Müsaade ederseniz ben de size bir kitap tavsiye etmek isterim naçizane. İçinde bolca nezaket, kadınlara saygı, kadınlarla nasıl konuşulacağı ve sınırları aşmama konusunda değerli bilgiler var. Kitabın adını hatırlamıyorum şimdi ama yazan benim.”

Etiler’de görüntülenen Çağla Şıkel, konuyla ilgili açıklama yaptı ve “Tüm kadınlar adına o cevabı verdim” dedi. Şıkel’e “Dava açacak mısınız?” diye soruldu. Ünlü model “Ertuğrul Özkök benden değil ama Türk kadınından özür dilerse hoşuma gider” yorumunu yaptı.