Aman Oğulcan Engin görmesin! Küplere binecek! Seda Sayan öyle bir poz verdi ki "Oğulcan Engin bunu beğenmedi"

Magazin gündeminden düşmeyen düğünleriyle şu sıralar hala ara ara gündeme gelen Seda Saydan ve Çağla Ökten çifti yine gündeme geldiler. Ancak Seda Sayan’ın bu sefer yaptığı hareketi oğlu Oğulcan Engin’i kızdıracak cinsten…

Aman Oğulcan Engin görmesin! Küplere binecek! Seda Sayan öyle bir poz verdi ki "Oğulcan Engin bunu beğenmedi"

Seda Sayan ve Çağlar Ökten düğünleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak düğünden çok Oğulcan Engin’in annesinin düğününa katılmaması daha da bomba bir haber olarak önlerine çıktı. Seda Sayan balayından paylaştığı fotoğraflarla ne kadar gündemi değiştirmeye çalışsa da bu olay magazin dünyasında geniş bir yankı buldu.

Zamanla aralarındaki soğuk buzların eridiği Seda Sayan ile oğlu Oğulcan Engin’in arasında yeni bir kriz daha çıkmak üzere. Seda Sayan verdiği bir pozla yine oğlunu çileden çıkaracak gibi duruyor.

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten’in eski evliliğinden olan oğlu ile birlikte poz paylaştı. Seda Sayan’ın bu pozunu görenler ise “Oğulcan Engin bunu beğenmedi” yorumlarını yaptı.

Çağlar Ökten’in 11 yaşındaki oğlu ile ilk defa bir araya gelen Seda Sayan o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"Oğulcan Engin bunu beğenmedi, iyice kızacak"

Çağlar Ökten’in 11 yaşındaki Artur isimli oğlu ile ilk defa pozunu görenler “Oğulcan engin bunu beğenmedi, Oğulcan iyice kızacak” yorumunu yapılar.

Oğulcan Engin annesinin düğününe katılmayarak dikkatleri üzerine çekmiş, kendisine yöneltilen soruları da cevapsız bırakmıştı.

Aman Oğulcan Engin görmesin! Küplere binecek! Seda Sayan öyle bir poz verdi ki "Oğulcan Engin bunu beğenmedi" - Resim : 1