Çakmakla oyunun sonu kötü bitti... 3 katlı evde çıkan yangında 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı!

Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan 3 katlı bir evin giriş katında çıkan yangında 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. Çocukların çakmakla oynarken çıkardıkları düşünülen yangın kısa sürede tüm evi sardı. Olay yerine hemen gelen itfaiye ve sağlık ekipleri hemen olaya müdahale etti.

Çakmakla oyunun sonu kötü bitti... 3 katlı evde çıkan yangında 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı!

Samsun'un Canik ilçesinde bulunan 3 katlı bir evde çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Küçük çocukların çakmakla oynarken evdeki koltuğu tutuşturması ile çıkan yangın kısa süre içinde tüm eve yayıldı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine hemen bölgeye giden itfaiye ekipleri 3'ü çocuk 5 kişiyi yangından kurtararak yangına müdahale etti.

 

Çakmakla oyunun sonu kötü bitti... 3 katlı evde çıkan yangında 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı! - Resim : 1

MAHSUR KALAN 3 ÇOCUK KURTARILDI

Yangın sırasında evin odasındaki pencere önünde mahsur kalan Kemal(7), Buğlem(3) ve Mehmet Uysal (2), vatandaşlar tarafından pencere demiri çıkarılıp, cam kırılarak kurtarıldı. Dumandan etkilenen 3 çocuk ile anneleri Aysel Uysal ile evde misafir Bahar Kurt ambulansla Gazi Devlet Hastanesi ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek binasını sevk edildi.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Evde büyük çapta maddi zarar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Çakmakla oyunun sonu kötü bitti... 3 katlı evde çıkan yangında 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı! - Resim : 2