Çalılıktan fırladı, bir anda kana bürümüş gözleri yuvasından fırladı. Kalbi küt küt hızlı atıyordu. Avrupa, Türkiye tüm dünyaya acil uyarı

Dünya genelinde ayı saldırılarında ciddi bir artış yaşanıyor. Montana'da bir ayının saldırısına uğrayan 73 yaşındaki bir kişi uçakla hastaneye kaldırıldı. Çalılıkların arkasından fırlayan ayı, saldırdığı kadını perişan etti. Ayı popülasyonunda artış yaşanan Avrupa ve Türkiye'ye de uzmanlar tarafından uyarı yapıldı.

Çalılıktan fırladı, bir anda kana bürümüş gözleri yuvasından fırladı. Kalbi küt küt hızlı atıyordu. Avrupa, Türkiye tüm dünyaya acil uyarı

Küresel iklim değişikliğinin etkisiyle birlikte yiyecek bulmakta zorlanan ayılar artık şehir merkezlerine inmeye başladı. Ayılar hakkında flaş gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Son ayı saldırısı haberi ABD'nin kuzeybatı eyaletlerinden birisi olan Montana'dan geldi. 

KOCASIYLA BİRLİKTE YÜRÜYORDU, ÇALILIKLARIN ARASINDAN FIRLADI 

Yaban hayatı yetkilileri tarafından yapılan bir habere göre , Montana Balık, Yaban Hayatı ve Parklar ekipleri, 1 Ekim'de Flathead County'de "Trail Creek kıyısında" bir kadının saldırıya uğradığına dair bir telefon aldı.

Yetkililer, kadının ABD-Kanada sınırı yakınındaki "ulusal ormanlık alanda" köpeği ve kocasıyla birlikteyken "kalın çalıların" arasından bir ayının çıkıp peşinden gittiğini söyledi.

Çalılıktan fırladı, bir anda kana bürümüş gözleri yuvasından fırladı. Kalbi küt küt hızlı atıyordu. Avrupa, Türkiye tüm dünyaya acil uyarı - Resim : 1

UÇAKLA HASTANEYE KALDIRILDI 

Kadının kocası, ayının uzaklaşmasına neden olan ayı spreyi kullandı. Açıklamada, tıbbi yardım çağırmak üzere bir bölgeye gitmek üzere arabalarına geri döndükleri belirtildi.

Yetkililer, kadının uçakla Kalispell'deki Logan Sağlık Tıp Merkezi'ne kaldırıldığını söyledi.

TÜRKİYE VE AVRUPA DİKKAT

Ayı popülasyonunda artış yaşanan Avrupa ve Türkiye'ye de uzmanlar tarafından uyarı yapıldı.