İş yerinde dehşeti yaşadı! Eşi tarafından defalarca bıçaklandı

İstanbul Küçükçekmece’de bir kişi, çalışmasını istemediği karısını iş yerinde defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Küçükçekmece Yeni Mahalle Düz Sokak'ta iddiaya göre, Özbek uyruklu Furkat Suyarof (32), emlakçıda çalışmasına izin vermediği eşini takip ederek iş yerine gitti. İkili iş yerinde  tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine bıçağını çıkaran Suyarof, eşi Dilsuz Berdieva’ya (35) bıçakla saldırdı. Berdieva, aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Suyarof, eşini bıçakladığı sırada yaşanan arbedede kendisini de yaraladı. Emlakçıdan gelen çığlıkları duyan esnaf durumu polise bildirdi. Kanlar içerisinde yere yığılan yaralı kadına ilk müdahaleyi de esnaf yaptı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralı kadının Küçükçekmece’deki özel bir hastanede tedavisi sürerken, gözaltına alınan hafif yaralı koca ise kontrol için hastaneye götürüldü.

"Eşi çalışmasını istemiyormuş"

Olayı anlatan görgü tanığı Mehmet Özkan, “Sabah saat 10.00 civarı olay meydana gelmiş, karşı komşuda çalışan bir bayan vardı. Tezgahtar olarak, eleman olarak ama evli olduğundan dolayı kocası izin vermiyormuş, burada çalışmasına. Eşine temizliğe gidiyorum diye söylemiş, kocası onu takip etmiş. İş yerinde kahvaltı yaparken tartışmış ve arbede yaşanıyor. Hanımefendiyi üç beş yerinden bıçaklamış. Sonra kendisini de bıçakla yaralamış. Hanımefendi ağır yaralanmıştı, kendisi de yaralanmıştı” diye konuştu.