Burcu Biricik hakkında çıkan haberlere isyan etti: İnşaata gidip...

Reyting rekortmeni “Camdaki Kız” dizisinin Nalan’ı Burcu Biricik, “Yasemin Sakallıoğlu”nun gösterisini izledi. Biricik, hakkında çıkan haberlere isyan etti. İşte detaylar...

Burcu Biricik, aynı zamanda menajerliğini yapan eşi Emre Yetkin ve yakınlarıyla Baltalimanı’nda bir restoranda magazin hattı kamerasına takıldı. Biricik, geçen günlerde ‘Camdaki Kız’ dizisindeki rol arkadaşlarıyla bir derginin ocak sayısı için kamera karşısına geçmişti. Güzel oyuncu pandeminin hayatımızın bütün dengelerini değiştirdiğine dikkat çekti.

Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin’in Ayvalık’ta otel açmaya hazırlandığı gündeme gelmişti. Biricik, "Çok saçma haberler yapıldı. Milyonlar vediğimiz konuşuldu. Öyle bir durum yok. Ayrıca inşaata gidip fotoğraf çeken arkadaş kim? Emre ile o bizim hayalimizdi. Ben eskiden garsondum, ve Emre ile evimize gelen insanlara da hizmet etmeyi severiz. Ve bunu işe dönüştürmek istedik. Bu küçük bir oluşum ama milyonlar değil" açıklamasını yaptı. 

Güzel oyuncu eskiden garsonluk yaptığını açıkladı. Ünlü oyuncu yazdığı şarkı sözünden dolayı sosyal meyda da lince maruz kalan pop müziğin duayen ismi Sezen Aksu’yla ilgili de görüşlerini paylaştı.