Camdaki Kız'ın 47 yaşındaki Cana'sı Hande Ataizi'nin genç kızlara taş çıkaran fiziği

Bu sezon “Camdaki Kız” dizisiyle ekrana dönen Hande Ataizi, tatil sezonunu oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla Bodrum’da açtı. Fit vücuduyla yıllara meydan okuyan 47 yaşındaki Hande Ataizi, adeta gençlere taş çıkardı.

Bu sezon “Camdaki Kız” dizisiyle ekrana dönen Hande Ataizi, tatil sezonunu oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla Bodrum’da açtı. Ünlü oyuncu Türkbükü’ndeki bir otelin iskelesinde kameralara takıldı.

Ataizi bir süre yüzerken izlediği oğlunu iskeleye çıkınca öpücüklere boğdu. Sık sık denize atlayan 6 yaşındaki Leon annesiyle de şakalaştı.

Aynı iskelede güneşlenen usta oyuncu Nilgün Belgün, Hande Ataizi’yle ayak üstü sohbet etti. Ataizi bir ara bacağını göstererek Nilgün Belgün’e bir şeyler anlattı.

Dinç Aydoğdu’nun Hande Ataizi’nin oğluyla yakından ilgilenmesi dikkat çekti. Sıcaktan bunalan oyuncu, oğluyla birlikte kendisini serin sulara bıraktı. Ataizi denizde de Nilgün Belgün’le sohbetine devam etti.

Ünlü oyuncu denizden çıkarken bir yandan duş aldı, diğer yandan da oğlunu izledi. Fit vücuduyla yıllara meydan okuyan 47 yaşındaki Hande Ataizi, adeta gençlere taş çıkardı.