'Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik plajda

'Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik, Bodrum tatiline güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çekti. Eşi Emre Yetkin ile tatil yapan başarılı oyuncu doğal hali ile puan topladı.

'Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik plajda

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile Bodrum tatiline çıktı. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran oyuncu, doğal haliyle dikkat çekti. 

Nalan' karakterine hayat verdiği 'Camdaki Kız' dizisi ile Türkiye'yi Kanal D ekranlarına kilitleyen Burcu Biricik, reklamcı eşi Emre Yetkin'le birlikte tatile çıktı.

32 yaşındaki güzel, bayramın birinci günü Çeşme Bonjour Beach'te kendini serin sulara bırakarak tatilin keyfini çıkardı.

Fotoğraflarının çekildiğinden habersiz olan oyuncu, doğal hali ile bir kez daha görenleri kendine hayran bıraktı. Burcu Biricik'in formda görüntüsü dikkat çekti.

Biricik, geçtiğimiz günlerde oyuncu arkadaşları Aydan Taş ve Ecem Özkaya ile Bodrum’da buluştu. Kız kıza tatil yapan Burcu Biricik ve arkadaşları Türkbükü’ndeki Divan otelde görüntülendi.

Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran oyuncu, iskelede bol bol fotoğraf çektirip sosyal medyasında paylaştı. Güzel oyuncu akşam saatlerinde de kahve içip sohbet etti.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından tatil fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmedi. Plajda arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiren Biricik, Instagram hesabının hikayeler bölümünden bikinili pozlarını paylaştı. Kaynak: CNNTURK