Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu

Oynadığı her dizide başarılı oyunculuk performansı ile dillerden düşmeyen başarılı oyuncu Selma Ergeç'in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu. Bakın Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in gerçek mesleği neymiş...

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu

Burcu Birick ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünü palaştığı Kanal D'nin başarılı dizisi Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç gerçek mesleği ile herkesi şaşırttı. Adını Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ın kız kardeşi ve Pargalı İbrahim Paşa'nın eşini canlandırdığı Hatice Suktan karakteri ile duyurdu. Peki oyunculuğu ile çok çok konuşulan Selma Ergeç'in asıl mesleği ne? Gelin birlikte bakalım...

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu - Resim : 1

Selma Ergeç kimdir?

Selma Ergeç, 1 Kasım 1978'de Hamm/ Almanya'da doğdu. Selma Ergç'in babası Türk, annesi ise Almandır. Babası Adanalı Türk bir doktor ve annesi Alman bir hemşire olan Selma Ergeç annesi ve babasının yolundan gitmiş. Babasının izinden giden Selma Ergeç doktor olmaya karar verip, yurt dışında tıp fakültesinde okumaya karar vermiştir. Eğitiminin 3. yılında staj için Türkiye'ye gelen Selma Ergeç'in kaderi Türkiye'ye gelmesi ile değişmiştir. 

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu - Resim : 2

Eroin bağımlısı bir kızı canlandırarak oyunculuğa adım attı

Bir süre Türkiye'de staj yapan Ergeç, bir proje için eroin bağımlısı bir genç kız arandığını duyunca, Tıp Fakültesi'nden ayrılıp oyuncu oldu ve kendisini setlerde buldu.

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu - Resim : 3

Selma Ergeç oyunculuğunun yanı sıra modellikte yaptı. Güzelliğiyle de dikkat çeken oyuncu, Best Model of Turkey'de dereceye girdi. Ardından, Emre Altuğ'un Gidecek Yerim mi Var? şarkısının video klibinde oynadı.

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu - Resim : 4

Ergeç, 1997 yılında Böyle mi Olacaktı dizisiyle kameralar karşısına geçti. Devamında ise Asi, Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin, Atiye, Yaşamayanlar gibi güçlü projelerde rol aldı.

Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç'in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu - Resim : 5

Güzel oyuncu, 26 Eylül 2015'te Can Öz ile evlendi. Çiftin düğünü Selma Ergeç'in Almanya'da iken yaşadığı kasabada gerçekleşti. Çiftin Yasmin ismini verdikleri kızı 8 Nisan 2016'da dünyaya geldi.