Şarkıcı Can Bonomo öfkeden deliye döndü! Irkçı yoruma ateş püskürdü!

Ünlü şarkıcı Can Bonomo bir takipçinin, “Keşke Yahudilerin yaptığına bir tepki verseydiniz” yorumuyla adeta küplere bindi. Bonomo'dan ise yanıt gecikmedi. İşte ayrıntılar...

Şarkıcı Can Bonomo öfkeden deliye döndü! Irkçı yoruma ateş püskürdü!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Roman'ı kucağına alarak ilk kez baba olan şarkıcı Can Bonomo, son gönderisine gelen yoruma açtı ağzını yumdu gözünü...

Kendisine has tarzı ve müziği ile tanınan Can Bonomo geçtiğimiz günlerde sürekli kullandığı aksesuarı olan şapkasını sosyal medya üzerinden satışa çıkardığını açıklamıştı. Şapkasını, SMA hastası bir bebek için yardım amaçlı satışa sunduğunu açıklayan Bonomo, paylaşımına gelen yorumla küplere bindi.

Şarkıcı Can Bonomo öfkeden deliye döndü! Irkçı yoruma ateş püskürdü! - Resim : 1

Takipçisinin paylaşımının altına yazdığı, “Keşke Yahudilerin yaptığına bi tepki verseydiniz” yorumu bardağı taşırınca Bonomo, böyle karşılık verdi.

Bonomo ateş püskürdü

Can Bonomo gelen bu  yorum karşısında sessizliğini bozarak, “Ben İsrail asılı değilim İspanyol kökenli bir Türk’üm” şeklinde sözlerine başlayan Bonomo,ırkçılık yapılmadığı sürece bunlar aklıma dahi gelmiyor ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Bonomo, “Bu dünyanın problemi sizlersiniz. İşin bktan kısmı vicdanınız o kadar zayıf ki bu size yeterli geliyor. Bir azınlığı köşeye sıkıştırmakta, ona zorbalı etmekte beis görmüyorsunuz” dedi.

 Şarkıcı Can Bonomo öfkeden deliye döndü! Irkçı yoruma ateş püskürdü! - Resim : 4

"Bunun İsrail ile alakası yok"

Can Bonomo, Eurovision'a katıldığı dönem, Musevi kimliği ile ilgili yapılan yorumlara da yanıt verdiği bir programda "Ben Türküm Yahudi olmak bir dindir. Müziğin dili, dini, ırkı yok. Ben Türküm. Yahudi olmak bir dindir. Türkiye'de 36 ayrı etnik kökenden insan yaşıyor. 540 senedir buradayız. Bunun konuyla alakası yok. İsrail ile alakası yok. İspanya'dan 540 yıl önce gelmişiz. Türküm, Türkiye'yi temsil edeceğim" demişti.