Bay Yanlış'a damga vuran sahne!

FOX ekranında yayınlanacak Bay Yanlış dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin ilk tanıtımına Can Yaman ile Özge Gürel'in öpüşme sahnesi damga vurdu. Bay Yanlış'ta Can Yaman Özgür'ü, Özge Gürel ise Ezgi karakterini canlandıracak.

Bay Yanlış'a damga vuran sahne!

Pandemi sürecinde normalleşme dönemine girilirken dizi setleri de yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Yeni diziler televizyon ekranlarında boy göstermeye başlayacak. Romantik komedi tadında Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerinde olduğu Bay Yanlış dizisi de FOX TV ekranlarında ilk bölümüyle yayımlanmaya hazırlanıyor.

Bay Yanlış'ın 1. bölüm fragmanı yayımlandı. Can Yaman ve Özge Gürel'in hayat verdiği karakterler Özgür ile Ezgi'nin öpüşme ve duş sahnesi dikkat çekti. Bay Yanlış, 26 Haziran Cuma akşamı FOX TV'de ekran yolculuğuna başlayacak.

"Bay Yanlış" dizisinde Can Yaman, zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibi Özgür'ü canlandıracak. Özge Gürel ise artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlı Ezgi karakterine hayat verecek.

Öte yandan Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ve Özge Gürel ile birlikte Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi oyuncular da rol alıyor.

Bay Yanlış dizisinin konusu: Dizide Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran bar sahibidir.

Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır.

Ezgi'nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi'nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar.