Can Yaman müstakbel kayınvalidesiyle nerede görüntülendi?

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta’yla aşk yaşayan Can Yaman, sevgilisine nerede evlenme teklif etti? Yakışıklı oyuncu, müstakbel kayınvalidesiyle nerede görüntülendi?

Daha önce senaryo gereği birçok kez evlenme teklif edip nikah masasına oturan ünlü oyuncu Can Yaman, bu kez gerçek hayatta romantik anlar yaşadı. Başrolünü oynayacağı “Sandokan” adlı dönem dizisinin hazırlığı için Roma’ya yerleşen yakışıklı oyuncu bir süredir İtalyan spor spikeri Diletta Leotta’yla aşk yaşıyor. İtalyan paparazziler ünlü çifti, sık sık bir arada görüntülüyor

Kimileri bu ilişkiyi “Reklam Aşkı” şeklinde yorumlasa da Can Yaman, Sevgililer Günü’nde yaptığı teklifle herkesi şaşırttı. Yaman, kahvaltı keyfinin ardından amalfi kıyılarındaki bir restoranın büyülü atmosferinde Diletta Leotta’ya evlenme teklif etti.

Düğün törenini Sicilya’da yapmayı planlayan ünlü oyuncu bununla da yetinmedi ve bir uçağın arkasına bağlattığı “Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can" yazılı pankartı da saatlerce uçurdu.

Öte yandan Can Yaman sevgilisine evlilik teklifi ettiği yüzüğü de müstakbel kayınvalidesi Ofelia Kastorina ile beraber seçti. Bu anlar İtalyan magazinciler tarafından saniye saniye görüntülendi.

Sevenlerinin Canetta lakabını taktığı Can Yaman ve Diletta Leotta’nın birçok ortak noktası olduğu da öğrenildi. 29 yaşındaki Diletta Leotta da tıpkı kendisinden 2 yaş büyük Can Yaman gibi hukuk eğitimi almış ve tam bir spor aşığı...