Canavar anneden 3 yaşındaki oğluna işkence

29 yaşındaki canavar anne, 3 yaşındaki oğlunun cinsel organını pense ile ezdi, kaburgaları sayılana kadar aç bırakarak cezalandırdı. Çocuğun ifadeleri polisin dahi kanını dondurdu.

Canavar anneden 3 yaşındaki oğluna işkence

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Batı Virginia eyaletinde meydana gelen olayda yaşananlar kan dondordu. Çocuğun bulunması, bulunduğu yer ve durumu kadar verdiği ifadeler de insanı dehşete düşürdü.

Karanlık bir odadaydı

Bir uyuşturucu ihbarını değerlendiren polis ekipleri, 29 yaşındaki anne Vile Brittany Nicole Lippincott'un evine baskın düzenledi. Üzerinde sadece iç çamaşırı varken kilitli ve karanlık bir odada bulunan küçük çocuğun yüzünde ve vücudunun bir çok yerinde morluklar vardı. Polisin dikkatini çeken bir diğer nokta ise çocuğun göğsündeki kabarıklar ve kaburgaları oldu.

"Annem pense ile yaptı"

Fairmont'ta bulunan karanlık odadan çıkarılan çocuğun kıyafetleri değiştirilirken cinsel organında da yaralanmalara rastlando. Polis nazikçe vücudundaki yaralanmalara neyin sebep olduğunu sordu. Minik çocuk sadece, "Annem pense ile yaptı" diyebildi. Yeterli beslenemediği için gelişemediği belirtilen çocuğun kalçalarında kasların oluşmaması nedeniyle sarkma meydana geldiği açıklandı.

"Benim sıram değil"

Polislerin verdiği bilgilere göre oldukça olduğu gözlenen çocuk için yiyecek bir şeyler hazırlandı ve masaya oturtulup yemek yemesi söylendi. Çocuk o esnada polislere, "Benim sıram değil" deyince durumun ne kadar ciddi olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Yaşına göre 22 kilo olması gereken çocuğun sadece 14 kilo olduğu ve fiziksel gelişiminin yanı sıra zihinsel gelişiminin de yetersiz olduğu ifade edildi.

29 yaşındaki uyuşturucu satıcısı anne tutuklanırken çocuk devlet korumasına alındı. Anne, uyuşturucunun yanı sıra çocuğunu ihmal etmek ve ölüm riski yaratmak suçlamaları nedeniyle de yargılanacak.