Şeytan anne yakalandı

35 yaşındaki Ravinder Deol, erken doğum ile dünyaya gelen bebeği sağlık sorunları yaşarken ağladığı için öldürdü. Mahkemedeki ifadeler salondakilerin kanını dondurdu.

Şeytan anne yakalandı

İngiltere'de yaşanan olayda, bir anne yeni doğmuş kız bebeğini öldürmekle suçlanıyor. Erken doğum sonrası sağlık sorunları yaşadığı belirtilen küçük bebeğin, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kolik şeklinde ağlamasına dayanamayan annesi 12 saat süren gece vardiyasının ardından bebeğini ayaklarında salladı.

Bir süre sonra ise çocuğu uyumadığı sırada tartıştığı kocasını aradı ve hemen gelmesini istedi. Bebekte bir sorun olduğunu söylemişti ancak detay vermemişti. Genç adam eve gittiğinde bebeğinin öldüğünü gördü.

10 yıl bebek hemşireliği yaptı

Ravinder Deol, geçmişte 3 aydan 5 yaşına kadar olan bebekler için bakım hizmeti yapmıştı. Bu durumdan şüphelenen doktorlar hayatını kaybeden bebek için detaylı bir muayene yaptılar ve korkunç sonuçla karşılaştılar. Ravneet adını verdikleri bebekleri kafa travması nedeniyle ölmüştü.

İlk etapta tutuklanan Ravinder sorgusunun ardından önce serbest bırakıldı. Ardından otopsi raporları göz önüne alınarak yeniden yargılanmaya başlandı. Ravneet'in 6 aylık doğmasının ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini ifade eden doktorlar, bu tür bir durumun yaşanabileceğini söyledi.

Bebeğini öldürmediğini kaydeden anne Ravinder ise, oturma odasındaki sepetine koyduktan sonra mutfağa gittiğini, döndüğünde ise bebeğinin tepkisiz olduğunu söyledi. Nefes almaya yeniden başlaması için bebeğini sarstığını kaydeden anne, tepki alamadığı zaman eşini aradığını söyledi.

Jüri, annenin ifadelerini samimi bulurken bir kaç kişi annenin çelişkili ifadeler verdiğini düşünerek çekimser kaldı.

Savcı ise annenin o durumda bebeği koltuk altlarından tutarak sallarken başını sabitlememesinin mümkün olmayacağını ileri sürerek, eğitim almış birinin mutlak suretle bu sistemde uygulama yapacağını kaydetti.

Dava devam ediyor...