Çocukları insan etiyle besledi

Şeytan büyükanne, çevresindeki sevmediği insanları öldürdükten sonra çocuklarını yemeğe davet edip etlerini yedirmiş. 80 yaşındaki kadının 3 kişiyi öldürdüğü iddia ediliyor.

Çocukları insan etiyle besledi

Korkunç olay Rusya'da yaşandı. Habavorsk bölgesinde çöplerden insan parçaları çıkmaya başlayınca soruşturma başlattı. Kentin farklı yerlerindeki çöplerde bulunan bazı parçalar aynı vücutlara aitti. Yapılan geniş araştırmaların sonrasında herkesi şoke eden gerçek ortaya çıktı.

80 yaşındaki Mikhailovna isimli kadının adresine kadar yapılan delil incelemesinin ardından ihtimal vermeyen polisler yine de kadının evini kontrol etti. İşte o sırada buzdolabını açan polis hayatının en büyük şokunu yaşadı. Kadının buzdolabında parçalanmış halde insan uzuvları bulunuyordu.

Çocukları insan etiyle besledi - Resim : 2
'Şeytan büyükanne'nin ömrü boyu hapis cezası alması bekleniyor.

Çevresinde sevmediği insanları öldürdükten sonra verdiği davetlerle etli yemekler yapan Mikhailovna, cesetleri insanlara yedirerek ortadan yok ediyordu. Mikhailovna'nın biri 8 yaşında, birisi kendi yaşında ve bir sığınmacı olmak üzere 3 kişiyi öldürdüğü düşünülüyor.

"Kocam yeme demişti"

Bir komşusu daha önce Mikhailovna'nın verdiği davetlere katıldığını ifade ederek, "Her zaman et bulunan menü sunardı. Kocam sanki hissetmiş gibi, yememem gerektiğini çünkü ne eti olduğunu bilmediğimizi söyledi. Ben yine de yemiştim. Şimdi kocamın ne kadar haklı olduğunu görüyorum" dedi.

İlk cinayetini 14 Aralık 2005'te işlediğini ifade eden Mikhailovna, 8 yaşındaki kızın sürekli gürültü çıkardığı için kendisini çileden çıkardığını ancak bardağı taşıran son damlanın kendisine dondurma atması olduğunu söyledi. 3 oğlu olmasına karşın torunları dahil hiçbir aile üyesi ile görüşmeyen Mikhailovna'nın içine kapanık biri olduğu belirtiliyor.

Mezbahada çalışmış

Soğukkanlı katilin en korkutucu özelliği ise gençlik yıllarında mezbahada çalışmış olması. Mikhailovna'nın tutuklu olarak yargılandığı davada ömür boyu hapis cezası alması bekleniyor.