Kan donduran sebep

Cani annenin banyosunda gizlice doğurduğu bebeğini öldürme sebebi okuyanların kanını dondurdu. Genç anne kendisine göre 'mükemmel hayatının' sona ereceğini düşünüyordu. Polis, Brooke Skylar Richardson'ın bebeğini öldürdükten sonra yaktığına inanıyor.

Kan donduran sebep

Henüz 18 yaşındayken kimliği açıklanmayan bir arkadaşından hamile kalan genç kadın, 9 aylık süre boyunca bunu herkesten gizledi. Hatta kilo aldığı anlaşılmasın diye diyet dahi yaptı. Evinin banyosunda gizlice doğurduğu çocuğunun kafatasına bastırdı ve öldürdü.

Evlerinin bahçesine gömdüğü bebekten kimseyi haberdar etmedi. Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, genç kadının olayı yaptığının anlaşılmasından sonra soruşturma başlattı. Hamile olduğunu sakladığı ve bebeğini öldürdüğü tespit edilen Brooke Skylar Richardson'ın 'mükemmel hayatının' sona ermemesi için bebekten 'kurtulmak' istediği açıklandı.

Amigo kız olduğu dönemde hamile kalan Richardson, ağırlaştırılmış cinayet ve ömür boyu hapis görebilecek istemsiz adam öldürme suçlamasıyla karşı karşıya. Jürinin oldukça zorlandığı davada genç kadının yaptığı ve korkuları karşı karşıya.

Polisin iddiaları korkunç

Polis yetkilileri genç kadının çocuğunu öldürmesinin ardından cesedini yaktığını ve ardından evinin bahçesine gömdüğünü iddia etti. Warren İlçe Başsavcısı Yardımcısı Steven Knippen ise “mükemmel yaşamını” korumak için “mükemmel suç” işlemeye çalıştığını iddia etti. Knippen, hamilelik sonrası vücudu hakkında övündüğü zaman arkadaşlarının kendisine gönderdiği mesajları delil olarak gösterdi.