Tecavüz edip vücudunu damgaladı!

28 yaşındaki adam tecavüz ettiği kadının vücudunu ve kafasını damgaladı. Cani adam yüzüne idrarını yaptığı kadının kalçalarını ve iki kemiğini birden kırdı.

Tecavüz edip vücudunu damgaladı!

Yaklaşık 3 saat süren korkunç saldırıda kurbanına yaptığı işkence dehşete düşüren adam 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakimin cezayı açıkladığı sırada savcının anlattıkları ise mahkeme salonundaki herkesin kanını dondurdu.

28 yaşındaki Adam Hulland isimli sadist, kaçırdığı kurbanına 3 saat boyunca tecavüz etti. Kurbanın kafasını sıcak suyun altında tutan adam saçlarını kafa derisinden kopardığı kadının vücudunu ve kafasını damgaladı. Acımasız saldırı sırasında kadının kalçası ve iki kemiği kırılırken vücudu darp izleriyle doldu.

İngiltere'de yaşanan olayda Dedrby Crown mahkemesi hakimi Jonathan Bennett zanlının zayıf kurbanını küçük düşürdüğünü belirterek, verilen cezanın yaptığı tüm eylemler için ayrı ayrı verildiğini ifade etti.

Olayın savcısı Andrew Howarth, mahkemeye Hulland'ın kurbana nasıl saldırdığını anlattı. Howarth'ın sözleri şoke etti:

Uzun süren bir saldırıydı. Boynunu elleriyle sıkıp nefessiz bıraktıntan sonra saçlarından sürükledi. Sonra kaldırdı ve küvetin içine koydu. Muslukları açtı ve kaynar suyun altında tuttu. Küvetten çıkardıktan sonra alev içindeki vücudunu damgalamaya başladı. Ardından yüzüne idrarını yaptı.

3 kadına saldırmış 19 ay hapis yatmış

Hulland'ın 7 yıl ceza aldığı davanın öncesinde 2017'de aynı hakimin 3 kez farklı kadına saldıran sadist adamı 19 ay boyunca hapse attığı ortaya çıktı. Hulland'ın önceki saldırılarında da kadınlara sadist uygulamalarda bulunduğu ifade edildi.