Kaçırıp 6 hafta boyunca tecavüz ettiler

24 yaşındaki kadın kaçırılıp 6 hafta boyunca tecavüze uğradı ve hamile kaldı. Çetenin vahşeti yerine kadının hamileliği tartışma konusu oldu.

Kaçırıp 6 hafta boyunca tecavüz ettiler

Hindistan'ın Rajasthan bölgesi yakınlarındaki Behror'da meydana gelen olayda 20 Temmuz'da evinden kaçırılan kadın 6 hafta boyunca tecavüze uğrayıp korkunç işkencelere maruz kaldı. Olayın meydana çıkmasının ardından 'kürtaj' tartışmaları başladı. Kadının çocuğu aldırmak istemesi kamuoyunda hem destek hem de itiraz gördü.

Genç kadın evinde oturduğu sırada içeri giren bir tecavüz çetesi kendisini kaçırdı. Akşam eve geldiğinde karısını evde bulamayan adam durumu hemen polise bildirdi. Aradan 24 saat dahi geçmediğini belirten polis yetkilileri herhangi bir arama yapamayacaklarını söyledi. Genç kadının kocası, polisi bu nedenle ihmalle suçluyor.

Times of India'nın haberine göre, genç kadına her gün uyuşturucu madde ve sakinleştirici veren çete 6 hafta süren işkence ve tecavüz sırasında farklı evler kullandı. Kadının üzerindeki ziynet eşyalarını da çalan çetenin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kadının, götürüldüğü bir evde kimsenin olmadığı bir anda fırsat bularak kaçtığı belirtildi.

Behror polis yetkilileri, tıbbi testlerin yapıldığını ve soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, "Sanıkların yeniden saldıracağı korkusu yaşıyor" açıklamasında bulundu.

Ülkede kürtaj tartışması başladı

Genç kadının başına gelen korkunç olayda hamile kalması kürtaj tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Daha önce de ülkede cinsiyetine göre kürtaj olayları yaşanmış ve hükümet harekete geçmişti. Genç kadının kürtaj olmak istemesi din adamları tarafından tepkiyle karşılanırken, çocuğun doğurulmasını istediler.